Algemene voorwaarden Liberty4Go

Verhuur Liberty 4 Go Accommodaties

(Geldig voor reserveringen die gemaakt worden vanaf 1 jan 2021)

Wilt u een accommodatie reserveren via onze website? Dit kan direct volgens het boekingssysteem. De beschikbaarheid van de accommodaties kunt u zien aan de hand van het boekingssysteem evenals de prijzen. Het is belangrijk om rekening te houden met de algemene voorwaarden van Liberty 4 Go die hier gehanteerd worden. Zie onderstaande belangrijke punten.

Factuur en (aan-)betaling

Na boeking ontvangt u van ons een optie/aanvraag. Wanneer deze optie/aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons een bevestigingsformulier, dit is tevens de factuur. De reissom dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst in zijn geheel te zijn voldaan. Bij het boeken word een aanbetaling van 15% van de totale reissom verwacht.

U dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van het restant, u ontvangt hiervoor geen acceptgiro.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag, ontvangt u van ons uiterlijk 5 dagen voor uw aankomst de reisbescheiden.

Indien de betalingen niet voor de gestelde datum voldaan zijn behoudt Liberty 4 Go het recht de reservering te annuleren.

Bij nalatigheid van de betalingen, komen alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten, voor rekening van diegene die de reservering heeft gemaakt.

Borg Accommodaties

Voor het huren van onze Liberty 4 Go boten dient het gezelschap in bezit te zijn van een reis aansprakelijkheid verzekering.

De borg voor de accommodaties van Liberty 4 Go bedraagt €300,- en voor de sloep €200,- . U dient de gehuurde accommodaties aan het eind van uw verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer u de accommodatie naar behoren hebt achtergelaten ontvangt u de borg binnen 10 dagen terug op uw bankrekening

Eindschoonmaak

Liberty 4 Go berekent een verplichte schoonmaakkosten van €75,- per gehuurde houseboat van Liberty 4 Go. Hiermee zorgen we dat u in een professioneel schoongemaakte accommodatie ontvangen wordt.

Regels voor het correct achterlaten van uw accommodatie:

 • De koelkast dient leeg te zijn
 • Het vuilnis dient verwijderd te zijn uit uw accommodatie
 • Het serviesgoed en keukengerei dient schoon in de daarvoor bestemde kasten te staan

Het schoonmaken van de slaapgedeeltes en de leefruimte neemt Liberty 4 Go voor eigen rekening. U bent dus niet verplicht de accommodatie te vegen en te dweilen. 

Annulerings voorwaarden

Reserveringen kunnen kosteloos tot 21 dagen voor uw aankomst dag worden geannuleerd. Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen overgemaakt. Met onze annuleringsverzekering betaald u 5% van de reissom en beperkt u het volgende risico; 

Covid-19

Wanneer de haven moet sluiten of België de grenzen sluit vanwege Covid-19 binnen 14 dagen voor uw aankomsthal, ontvangt u de volledige reissom (behalve de aanbetaling en administratiekosten) terug op uw rekening.

U kunt de annuleringsverzekering aanvinken tijdens het reserveren en deze dient na reservering overgemaakt te worden aan Liberty 4 Go.

Voor annuleringen binnen 21 dagen voor aankomst dienen de volgende annuleringsvoorwaarden;

Om welke reden kan ik annuleren?
 • Door ernstige ziekte, ernstig ongeluk of overlijden van de boeking houder, wettelijke partner of een van de directe bloed- of afstammelingen, schoonzonen of schoondochters.
 • Overlijden van een broer of zus van de reserveringshouder.
 • Ernstige materiële schade aan eigendommen van de eigenaar die uw aanwezigheid vereist.

Wanneer en hoe wordt het bedrag terugbetaald?

Het volledige bedrag minus de aanbetaling en administratiekosten wordt terugbetaald, wanneer de gebeurtenissen die op deze pagina worden beschreven, zich plaatsvinden, binnen 14 dagen voor aankomst. Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Wat valt er niet onder deze garantie?

 • Het dekt geen schade als gevolg van oorlog, staking, nucleaire effecten, radioactieve effecten of terrorisme.
 • Het dekt geen schade die zijn veroorzaakt door de reserveringshouder of andere metgezellen die bij de reservering zijn geregistreerd.
 • Elke reden die is opgetreden na het boeken van de garantie.
 • Geen terugbetaling is mogelijk van het betaalde bedrag als de reden een chronische ziekte is.
 • Geen terugbetaling is mogelijk als reden de terugbetaling van het bedrag van de ziekte als gevolg van depressie die niet leidt tot een ziekenhuisopname van meer dan 3 dagen.
 • Het dekt niet de annulering van de reservering voor schade veroorzaakt door meteorologische oorzaken.
 • Dekt geen Pandemie of virus uitbraak, echter wanneer de regering het niet meer mogelijk maakt mag u annuleren, en ontvangt uw betaling terug minus de 15% aanbetaling

Hoe kunt u de annulering van de reservering aanvragen?

U moet een e-mail sturen met de reden, het reserveringsnummer naar info@liberty4go.com

Aansprakelijkheid

 • Liberty 4 Go kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal, verlies, letsel of schade, berokkend aan of door gebruikers van de door de reisorganisatie aangeboden accommodatie.
 • Liberty 4 Go is niet aansprakelijk voor de gevolgen van natuurrampen, zoals branden, extreme wateroverlast en schades aangericht door weersinvloeden.
 • Liberty 4 Go is niet aansprakelijk voor geschillen met andere reisorganisaties, touroperators, campings en andere bemiddelaars.

Niet beschikbaar zijn van accommodaties

Wanneer de gereserveerde accommodatie onverhoopt niet aangeboden kan worden, zal Liberty 4 Go een vergelijkbaar of beter alternatief aanbieden (zulks te beoordelen door Liberty 4 Go).

Huisdieren

Huisdieren zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan, u dient hierover contact op te nemen met het reserveringskantoor.

Aanvullende informatie

Reserveringen voor jongeren (< 23 jr.) zonder dat deze begeleid worden door voor hen verantwoordelijke personen kunnen wij helaas niet accepteren. 

Inventarissen kunnen afwijken van de inventarissen zoals die getoond worden op de foto’s op onze website. Aannames naar aanleiding van foto’s getoond op onze website zullen niet gehonoreerd worden.

Wijziging mogelijkheden

Het is mogelijk om reserveringen te wijzigen, indien het planbord dit toe laat. Een datum wijzigen kost €35,- per wijziging.  

voorwaarden