Liberty4Go bestemmingen

Reserveer nu een van onze accommodaties

Bestemmingen die uniek en avontuurlijke zijn voor uw vakantie of dagje weg? Overweeg dan een verblijf op een houseboat of ga lekker op pad met een van onze sloeps! Bij Liberty4Go kunt u samen met uw familie, partner of vrienden terecht voor bestemmingen met een comfortabele en betaalbare oplossing voor uw volgende vakantie op het water. De exclusieve houseboats liggen in Jachthaven de Spaanjerd en zijn beide beschikbaar voor de verhuur. De houseboats zijn voorzien van een luxe dakterras waarmee u over de Maasvallei heen kan kijken. De Liberty4Go 400 welke plaats biedt voor 5 (6) personen is in combinatie te boeken met een bijpassende rubberboat, om zo al varend de omgeving te ontdekken. Boek nu uw ultieme vakantie bestemming op het water, en tel de dagen af.  De houseboat kan stilliggend gehuurd worden, maar indien gewenst staat er een ervaren schipper voor u klaar.
 

01

Maak een boeking

Bekijk al onze mogelijkheden in onze super simpele boekingsmodule.

02

Betaalproces

Na het kiezen van de juiste samenstelling doet u een aanbetaling van 20%.

03

Bevestiging

Nadat de aanbetaling ontvangen is ontvangt u een boekingsbevestiging.

04

Geniet van uw boeking

Als de volledige reissom 14 dagen voor aankomst ontvangen is kunt u uitkijken naar uw verblijf.

Liberty 4 Go Houseboat Kinrooi

Bekijk hier de woonkamer van een van onze houseboats
Liberty4Go terras voor (2)

Liberty 4 Go is een nieuw concept van een vakantie organisatie met ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van de beste campings, accommodaties en vakantieparken in Nederland en het buitenland. In 20 jaar hebben wij een klantenbestand opgebouwd van ongekende grootte, waaronder een Facebookpagina van 40.000 volgers, duizenden e-mail adressen en een grote kennis van marketing.

Met ons nieuwste concept maken we onderscheid in de luxe vakantie business. Wij maken vakantie op het water toegankelijk voor iedereen. Een drijvend en varend vakantiehuis op het water.

We hebben zorgvuldig de mooiste en de meest geschikte locaties geselecteerd, om ons product aan te bieden. We maken het mogelijk om van een vakantie te genieten op een wel zeer unieke wijze. Daarnaast kunt u ook mee liften in dit concept als investeerder of eigenaar worden van een van onze houseboats. Een rendement van 6-8% behoort tot de mogelijkheden. Eigenaar van een mooi waardevast vakantie object met een super rendement. Waar kan het nog? 

We overtuigen u graag op een van onze schepen, en bewijzen wat we zeggen. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt stuur een bericht naar info@liberty4go.com en we informeren u graag naar de mogelijkheden. 

Wij wensen u veel plezier naar uw vrijheid om te gaan.

Enjoy your stay!