Contact

Neem contact op met Liberty4Go

Wanneer u contact met ons opneemt proberen wij uw vraag/verzoek binnen 24 uur te beantwoorden.

Hoofdkantoor

Industrieweg 9, 2254 AE Voorschoten, Nederland

Whatsapp ons

Kantoortijden

MA-VRIJ 09:00 – 19:00

Locatie Kerkdriel

Bekijk hier het logo van Liberty4Go (donker logo)

Liberty 4 Go is een nieuw concept van een vakantie organisatie met ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van de beste campings, accommodaties en vakantieparken in Nederland en het buitenland. In 20 jaar hebben wij een klantenbestand opgebouwd van ongekende grootte, waaronder een Facebookpagina van 40.000 volgers, duizenden e-mail adressen en een grote kennis van marketing.

Met ons nieuwste concept maken we onderscheid in de luxe vakantie business. Wij maken vakantie op het water toegankelijk voor iedereen. Een drijvend en varend vakantiehuis op het water.

We hebben zorgvuldig de mooiste en de meest geschikte locaties geselecteerd, om ons product aan te bieden. We maken het mogelijk om van een vakantie te genieten op een wel zeer unieke wijze. Daarnaast kunt u ook mee liften in dit concept als investeerder of eigenaar worden van een van onze houseboats. Een rendement van 6-8% behoort tot de mogelijkheden. Eigenaar van een mooi waardevast vakantie object met een super rendement. Waar kan het nog? 

We overtuigen u graag op een van onze schepen, en bewijzen wat we zeggen. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt stuur een bericht naar info@liberty4go.com en we informeren u graag naar de mogelijkheden. 

Wij wensen u veel plezier naar uw vrijheid om te gaan.

Enjoy your stay!

Volg ons ook op