Extra diensten

Voorafgaand aan uw verblijf in een van onze houseboats kunnen wij ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt met extra bij te boeken diensten. Onze standaard diensten staan hieronder aangegeven, echter is niks te gek en staan we open voor alle ideeën. Heeft u geen zin om nog boodschappen te moeten doen, wilt u uw partner verrassen of wilt u genieten van alle extra’s diensten die Liberty4Go u kan bieden? Bij het boeken van een van onze accommodaties kunt u de gewenste extra diensten aanvinken of noteren in de opmerkingen in het boekingssysteem en wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Linnen & Handdoekenpakket

Kies hier uw Liberty 4 Go combinatiepakket

Voor maar €12,50 per persoon kan u beschikken een van onze extra diensten zoals een compleet pakket bij aankomst.

Paddel Board

Kies hier uw extra Liberty 4 Go Paddleboard

Voor maar €10,00 per dag kan u beschikken over een van onze extra diensten zoals een paddle board voor extra waterpret.

Liberty 4 Go is een nieuw concept van een vakantie organisatie met ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van de beste campings, accommodaties en vakantieparken in Nederland en het buitenland. In 20 jaar hebben wij een klantenbestand opgebouwd van ongekende grootte, waaronder een Facebookpagina van 40.000 volgers, duizenden e-mail adressen en een grote kennis van marketing.

Met ons nieuwste concept maken we onderscheid in de luxe vakantie business. Wij maken vakantie op het water toegankelijk voor iedereen. Een drijvend en varend vakantiehuis op het water.

We hebben zorgvuldig de mooiste en de meest geschikte locaties geselecteerd, om ons product aan te bieden. We maken het mogelijk om van een vakantie te genieten op een wel zeer unieke wijze. Daarnaast kunt u ook mee liften in dit concept als investeerder of eigenaar worden van een van onze houseboats. Een rendement van 6-8% behoort tot de mogelijkheden. Eigenaar van een mooi waardevast vakantie object met een super rendement. Waar kan het nog? 

We overtuigen u graag op een van onze schepen, en bewijzen wat we zeggen. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt stuur een bericht naar info@liberty4go.com en we informeren u graag naar de mogelijkheden. 

Wij wensen u veel plezier naar uw vrijheid om te gaan.

Enjoy your stay!