Havenplaats houseboat/ investeren

Het ultieme vakantie concept op het water. 6-8% rendement bij investeren in een houseboat

Investeren in een houseboat

Een houseboat is een luxe varende vakantiewoning voor eigen gebruik, maar ze laten zich ook bijzonder goed verhuren. Wanneer u investeert in een houseboat biedt Liberty 4 Go het totale verhuurplaatje. Zowel voor een havenplaats als een verhuurvergunning is hierbij inbegrepen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van recreatie woningen, vakantie huizen en stacaravans in Nederland en Spanje, zijn wij er van overtuigd dat deze nieuwe manier van vakantie vieren de komende jaren een ongekende stijging zal gaan mee maken.

Havenplaats voor een houseboat?

Liberty4go 400 terras voor

Ook zien we dat veel jachthavens geloven in het concept. Liberty 4 Go staat ervoor open uw boot te voorzien van een prachtige plaats in de haven. Jachthaven de Spaanjerd is met ons een overeenkomst aangegaan, voor het plaatsen van verschillende houseboats en daarnaast ook Liberty 4 Go de rechten gegeven om de houseboats te verhuren.

Het aanbod van haven plaatsen is beperkt. Wilt u nog voor 2023 uw eigen houseboat plaatsen in onze haven en daarnaast ook gebruikmaken van onze verhuur faciliteiten. Lees dan snel verder en vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Financiële cijfers

Op basis van verschillende berekeningen, waarbij wij voorzichtig calculeren zou een jaarlijkse opbrengst van € 40.000,- haalbaar moeten zijn. Wanneer we hier de kosten voor ligplaats, verzekeren, verhuur en marketing aftrekken blijft er een mogelijk rendement over van c.a. 6-8%.

Deze cijfers zijn gebaseerd op onze jaren lange aantoonbare ervaringen in de recreatie branche. Daarnaast hebben wij een klanten bestand van meer dan 20.000 email adressen en een Facebook pagina met 40.000 volgers van huurders bestaand uit gezinnen met kinderen, 65 plussers, en jonge stellen.   

Wij zijn er van overtuigd dat bovenstaande rendementen reëel haalbaar moeten zijn. Rijk rekenen behoort niet tot onze visie, echter zien wij dat een hoger rendement van 6-8% zeker haalbaar moet zijn.

Waarom Liberty4Go?

1. Verhuur

Liberty 4 Go heeft de vergunningen om uw houseboat professioneel te verhuren

2. Cleaning-service

Bij Liberty 4 Go wordt u van alle gemakken voorzien. Zoals het schoonmaken van uw boot

3. Marketingmachine

Met jarenlange ervaring op het gebied van social media is Liberty 4 Go zeker geen kleine speler meer

4. Rendement

Rijk rekenen behoort niet tot onze visie, maar een haalbaar rendement van 6-8 % wel

Interesse?

Heeft u meer interesse vul dan onderstaande gegevens in om onze brochure te ontvangen of neem contact met ons op

Wir freuen uns mit Liberty 4Go einen vertrauensvollen und kompetenten Partner gefunden zu haben. Die Zusammenarbeit ist sehr angenehm und Antworten auf alle Fragen lassen nie lange auf sich warten. Durch die Kooperation mit Schiffsmakler Goliath hat man auch hier einen starken und renommierten Partner an seiner Seite. Wir fühlen uns hier sehr gut aufgehoben.

R. Wobker