Liberty 4 Go

Investeren in uw eigen Houseboat of Havenplaats

Havenplaats Houseboat

Liberty 4 Go staat ervoor open uw boot te voorzien van een prachtige havenplaats. Jachthaven de Spaanjerd is met ons een overeenkomst aangegaan, voor het plaatsen van verschillende houseboats en daarnaast ook Liberty 4 Go de rechten gegeven om de houseboats te verhuren.

Het aanbod van haven plaatsen is beperkt. Wilt u nog voor 2023 uw eigen houseboat plaatsen in onze haven en daarnaast ook gebruikmaken van onze verhuur faciliteiten. Lees dan snel verder en vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Bekijk hier het voor terras van de houseboat

Investeren in een houseboat

Een houseboat is een luxe varende vakantiewoning voor eigen gebruik, maar ze laten zich ook bijzonder goed verhuren. Wanneer u investeert in een houseboat biedt Liberty 4 Go het totale verhuurplaatje. Zowel voor een havenplaats als een verhuurvergunning is hierbij inbegrepen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van recreatie woningen, vakantie huizen en stacaravans in Nederland en Spanje, zijn wij er van overtuigd dat deze nieuwe manier van vakantie vieren de komende jaren een ongekende stijging zal gaan mee maken.

Liberty 4 Go biedt u het volgende:

 

Financiële cijfers

Op basis van verschillende berekeningen, waarbij wij voorzichtig calculeren zou een jaarlijkse opbrengst van € 40.000,- haalbaar moeten zijn. Wanneer we hier de kosten voor ligplaats, verzekeren, verhuur en marketing aftrekken blijft er een mogelijk rendement over van c.a. 8-12%.

Deze cijfers zijn gebaseerd op onze jaren lange aantoonbare ervaringen in de recreatie branche. Daarnaast hebben wij een klanten bestand van meer dan 20.000 email adressen en een Facebook pagina met 40.000 volgers van huurders bestaand uit gezinnen met kinderen, 65 plussers, en jonge stellen.

Wij zijn er van overtuigd dat bovenstaande rendementen reëel haalbaar moeten zijn. Rijk rekenen behoort niet tot onze visie, echter zien wij dat een hoger rendement van 8-12% zeker haalbaar moet zijn.

0 %
Rendement
0
Omzet op jaarbasis

Interesse?

Heeft u meer interesse vul dan onderstaande gegevens in om onze brochure te ontvangen of neem contact met ons op