Jachthaven De Spaanjerd

Jachthaven de Spaanjerd, gelegen in Kinrooi

Deze jachthaven is uniek in West-Europa. Dit is een van de grootste binnenjachthavens, met bijna 1000 ligplaatsen. De jachthaven wordt beheerd door Marec DV en zijn verantwoordelijk voor de verhuur van ligplaatsen en het onderhoud van het terrein. Jachthaven De Spaanjerd staat garant voor een eersteklas mediterrane ervaring. Hieronder leest u wat de jachthaven verder te bieden heeft.

Het is een echte familiejachthaven met een bijhorend verblijfpark. Er zijn snelheidslimieten zodat zeilboten en grote jachten er hun eigen thuishaven hebben. De jachthaven is verbonden met grote waterplassen waar tal van watersporten beoefend kunnen worden. Ook is er een verbinding met het internationaal vaarwegennet.

Bekijk hier het logo van Marec

De jachthaven bevind zich in het midden van allerlei verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en tal van topervaringen. Voor meer informatie klik op de kopjes.

De Spaanjerd is gelegen in Kinrooi aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. De haven ligt ongeveer 15 km van Roermond af en de Spaanjerd beschikt over tal van kwalitatieve voorzieningen zoals; 4 nieuwe oplaadpalen voor de elektrische auto, mooie uitgeruste speelterreinen, een wasserette, wifi, schoon sanitair, een gratis fijn zandstrand en leuke wateractiviteiten. Op wandelafstand kun je heerlijk eten en drinken. De gemeente Kinrooi zelf is alleen al vanwege zijn uitgebreide, bewegwijzerde fiets- en wandelroutenetwerk een bezoekje waard.

Pak nu 30% vroegboekkorting bij het boeken van een houseboat

Voor de vroege vogels hebben we nu kortingen tot wel 30%. Boek nu een vakantie op het water.

Voorzieningen

Omgeving

Locatie Jachthaven de Spaanjerd