Liberty 4 Go 400

Prijzen en beschikbaarheid

Liberty 4 Go 400

Luxe ingerichte houseboat in een prachtige omgeving. Deze houseboat bevat alles voor een top vakantie aan het water! Samen met uw familie of vrienden beleeft u hier een unieke vakantie.

Kamperen op een camping of een weekendje naar een hotel? Nee joh! Een overnachting op een volledig ingerichte luxe houseboat is toch veel leuker. Deze boot bevat alles voor een perfecte vakantie. De Liberty 4 Go 400 is perfect voor zonaanbidders, natuurliefhebbers en recreanten.  De Liberty 4 Go 400 is uitgerust met een moderne en luxe ingerichte woonkamer, badkamer met douche en toilet, ingerichte open keuken met vaatwasser, airco,  twee slaapkamers. Buiten is een ruim gemeubileerd dakterras waar u de hele dag kunt chillen, met een super uitzicht over de Maasvallei. 

De Liberty 4 Go 400 heeft 2 aparte slaapkamers met 2 slaapplaatsen en een leefruimte waar 2 extra slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden door middel van een slaapbank. Daardoor biedt de boot plaats aan 5 personen. Daarnaast is er een luxe warm water douche aan boord. 

Ook is er een dakterras aanwezig dat comfortabel te bereiken is stevige trap. Hier geniet u optimaal van het uitzicht over de prachtige Maasvallei. Door zijn goede isolatie is de Liberty 4 Go 400 ook zeer geschikt om in de winter te huren, en zit u er gegarandeerd altijd warmpjes bij. Het terras is voorzien met roestvrijstalen hekken.

U kunt er voor kiezen om uw eigen handdoeken, dekbedovertrekken, hygiëneartikelen, wasmiddel, levensmiddelen, drinken en eten mee te nemen. Echter zijn deze allemaal ook optioneel bij te boeken. Het belangrijkste wat u mee moet nemen is natuurlijk goede zin!

In verband met mogelijke beschadigingen aan het dek en vanwege uw veiligheid mogen alleen schoenen met een rubberen zool worden gedragen op een houseboat.

Jachthaven De Spaanjerd

Deze jachthaven is uniek in West-Europa. Met bijna 1000 ligplaatsen is dit een van de grootste binnenjachthavens. De jachthaven wordt beheerd door Marec DV. Zij staan in voor de verhuur van ligplaatsen en het onderhoud van dit terrein. Jachthaven De Spaanjerd staat garant voor een mediterrane topervaring. Hieronder leest u wat de jachthaven verder te bieden heeft.

Het is een echte familiejachthaven met bijhorend verblijfpark. Er zijn snelheidsbeperkingen zodat zeilboten en grote jachten er hun thuishaven hebben. De jachthaven is verbonden met grote waterplassen waar tal van watersporten beoefend kunnen worden. Ook is er een verbinding met het internationaal waterlopennetwerk.

 
Bekijk hier allemaal wat u allemaal kan doen

Impressie van de Liberty 4 Go 400

Algemene informatie

Locatie van de Liberty 4 Go 400

Prijzen & Boeken

Reserveer nu zonder verplichtingen. U kunt hieronder een voor-boeking maken en kunt kosteloos annuleren tot wel 3 weken voor aankomst. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.