Liberty 4 Go Sloep

Prijzen en beschikbaarheid

Liberty 4 Go Sloep

De Tempo 6.25 is stoere, moderne tender sloep en een 100% Nederlands product. Ideaal voor wakeboarden, zwemmen of als dagboot. De V-bodem gecombineerd met de sprayrails, zorgen voor uitstekende vaareigenschappen zonder buiswater. Zowel op lage als hoge snelheid is de Tempo 6.25 koersvast. Met de 60 PK Honda outboard, kunt u zowel rustige tochten door natuurgebieden maken die rustgevend en relaxt zijn, als snelheid maken op het water.

De zes RVS bolder en een stoere rubber stootrand maken aanmeren zeer eenvoudig. Via de open achterzijde kunt u gemakkelijk aan boord stappen. De RVS zwemtrap is netjes weggewerkt onder het zwemplateau. Met de extra handgreep op de achterspiegel heeft u een goede houvast bij het aan boord komen na het zwemmen. Onder de banken bevinden zich grote opbergvakken en de vaste brandstoftank van 55 liter.

Gebruiksvriendelijk kenmerkt de Tempo 6.25. De zelflozende kuip, het standaard geleverde Seadeck en de eenvoudig te monteren buiskap-achterzeil, zorgen ervoor dat de tender zeer onderhoudsarm is. De motor is geïntegreerd tussen het zwemplateau en daardoor altijd goed bereikbaar en beschermd.

Jachthaven de Spaanjerd

Deze jachthaven is uniek in West-Europa. Met bijna 1000 ligplaatsen is dit een van de grootste binnenjachthavens. De jachthaven wordt beheerd door Marec DV. Zij staan in voor de verhuur van ligplaatsen en het onderhoud van dit terrein. Jachthaven De Spaanjerd staat garant voor een mediterrane topervaring. Hieronder leest u wat de jachthaven verder te bieden heeft.

Het is een echte familiejachthaven met bijhorend verblijfpark. Er zijn snelheidsbeperkingen zodat zeilboten en grote jachten er hun thuishaven hebben. De jachthaven is verbonden met grote waterplassen waar tal van watersporten beoefend kunnen worden. Ook is er een verbinding met het internationaal waterlopennetwerk.

 
Bekijk hier allemaal wat je allemaal kan doen

Impressie van de Liberty 4 Go sloep

Algemene informatie

Locatie van de Liberty 4 Go sloep

Prijzen & Boeken