Varen met de Liberty 4 Go?

Varen en Arrangementen

Wij bij Liberty 4 Go hebben ervaren schippers beschikbaar die graag met je rondvaren op de Maasplassen, ook al heeft u geen vaarbewijs. De Liberty 4 Go 400 is 12 meter lang 4 meter breed en omdat de boot op drijvers ligt is de boot hierdoor erg wind en stroom gevoelig. Daarom is het helaas niet mogelijk om alleen te varen. 

Om toch varend te kunnen genieten, bieden wij een aantal mogelijkheden en arrangementen met een ervaren schipper. Zie hieronder alle mogelijkheden.

Arrangementen

Vaarcursus

Onze schipper vaart 3 uur rond op de Maasplassen en door de natuur. Je mag onder zijn toezicht de boot besturen. Je leert het schip besturen, manoeuvreren en de regels en wetten op het water. Heb je al ooit een een houseboat willen besturen? Dit is je kans om het mee te maken. Op aanvraag.

Er mag niet gevaren boven windkracht 3. Mocht je niet kunnen varen ivm de weersomstandigheden, krijg je van ons een voucher die je op een andere dag kan indienen.

– 3 uur met een schipper kost 65 euro p.p. (min. 4 personen)
– 3 uur met een schipper kost 75 euro p.p. (min. 3 personen)
– 3 uur met een schipper kost 100 euro p.p. (min. 2 personen)

– Exclusief brandstof (indicatie 50 euro)

Mogelijkheden:
– Voor de middag (10:00 – 13:00)
– Na de middag (14:00 – 17:00)
– Avond (18:00 – 21:00)

Dagje weg 5 tot 8 personen

Bij Liberty 4 Go hoef je niet alleen te overnachten op een van onze accommodaties. Je kunt vanaf nu ook een dag op verblijven op onze houseboat en genieten van onder andere het dakterras. Niks zal voor jou ontbreken om hier een top dag van te maken. Laat al jouw wensen achter en het wordt geregeld.

– Aankomst op de boot mogelijk vanaf 11:00 uur
– Vertrek in de haven uiterlijk 21.00 uur

Mogelijkheden:
65 euro p.p. op basis van 5 personen. Toeslag extra persoon 55 euro. Maximaal 8 personen.

Voor bedrijven of families/vrienden

Personeelfeestje, met je vriendengroep of een familiedag. Je zegt het maar! Tot 8 personen is geen probleem. Een dagje genieten met je vrienden, vriendinnen of collega´s. Een wijntje/biertje en relaxen op het dag van onze Liberty 4 Go Houseboat. Maak je wensen kenbaar.

De schipper staat 4 uur tot jullie beschikking. Je bepaald zelf wanneer jullie willen vertrekken, gelieve dit wel vooraf kenbaar maken.

– Aankomst op de boot mogelijk vanaf 11:00 uur
– Vertrek zelf te bepalen
– Terugkomst in de haven uiterlijk 19:00
– Middag lunch zelf voorzien/ keuze aanleggen met de boot bij een restaurant (wij kunnen reservering de verzorgen)
– Eten en drinken zelf voorzien

– Exclusief brandstof (indicatie 75 euro)

Mogelijkheden:
65 euro p.p. op basis van 5 personen. Toeslag extra persoon 55 euro. Maximaal 8 personen.

Brandstoffen en toeslagen

Je ontvangt de houseboat met een volle brandstoftank. De prijzen voor het varen met de houseboat zijn exclusief brandstof. Bij terugkomst zal Liberty 4 Go de boot voltanken en het bedrag met de borg verrekenen. Je verbruikt ongeveer 4 à 5 liter benzine per uur varen.

Windkracht/veiligheid

Het is alleen toegestaan om te varen met een houseboat tot en met windkracht 3. In het overzicht “windverwachting” kun je zien welke windkracht verwachting er zal zijn. Mocht je de optie bij je reservering geboekt hebben, en de windkracht is hoger dan 3, ontvang je een voucher zodat je een andere dag gebruik kan maken van de voucher.

 

Windverwachting

Beschikbaarheid