Wilt u investeren in uw eigen houseboat?

Het ultieme vakantie concept op het water. 6-8% rendement bij investeren in een houseboat

Investeren in Liberty 4 Go Houseboats

De Liberty 4 Go accommodaties zijn luxe varende vakantiewoningen voor eigen gebruik, maar ze laten zich ook bijzonder goed verhuren. Wanner u investeert in een houseboat verhuren wij uw houseboot zowel stilliggend als Bed&Breakfast óf als varende boot.

Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van recreatie woningen, vakantie huizen en stacaravans in Nederland en Spanje, zijn wij er van overtuigd dat deze nieuwe manier van vakantie vieren de komende jaren een ongekende stijging zal gaan mee maken. 

Havens

Ook zien we dat veel jachthavens geloven in het concept. Zij staan ervoor open uw boot te voorzien van een prachtige plaats in de haven. Jachthaven de Spaanjerd is met ons een overeenkomst aangegaan, voor het plaatsen van onze Liberty 4 Go houseboats en wij hebben ook de rechten de boten voor u te verhuren.

Het aanbod van haven plaatsen is beperkt, maar ook de productie van onze schepen is beperkt. Op dit moment is de productie 3 boten per maand en zien we onze order portefeuille snel vollopen. Wilt u nog voor de zomer 2022 uw eigen boot plaatsen in onze haven, en gebruikmaken van onze verhuur faciliteiten. Lees dan snel verder en vul het formulier in voor meer informatie.

Scheepsmakelaardij Goliath

De verkoop van de Liberty 4 Go loopt via Goliath Scheepmakelaardij, een bedrijf met jaren lange ervaring in jacht bemiddeling. Zij begeleiden het gehele aankoop project. Samen ontzorgen wij u op alle facilitaire vlakken en door onze jarenlange ervaringen en marketingkennis gaan wij de rendementen ook waar maken. 

Financiële cijfers

Op basis van verschillende berekeningen, waarbij wij voorzichtig calculeren zou een jaarlijkse opbrengst van € 40.000,- haalbaar moeten zijn. Wanneer we hier de kosten voor ligplaats, verzekeren, verhuur en marketing aftrekken blijft er een mogelijk rendement over van c.a. 6-8%.

Deze cijfers zijn gebaseerd op onze jaren lange aantoonbare ervaringen in de recreatie branche. Daarnaast hebben wij een klanten bestand van meer dan 20.000 email adressen en een Facebook pagina met 40.000 volgers van huurders bestaand uit gezinnen met kinderen, 65 plussers, en jonge stellen.   

Wij zijn er van overtuigd dat bovenstaande rendementen reëel haalbaar moeten zijn. Rijk rekenen behoort niet tot onze visie, echter zien wij dat een hoger rendement van 6-8% zeker haalbaar moet zijn.

Heeft u meer interesse, vul dan het onderstaand formulier in en ontvang onze brochure.

  • Wir freuen uns mit Liberty 4Go einen vertrauensvollen und kompetenten Partner gefunden zu haben. Die Zusammenarbeit ist sehr angenehm und Antworten auf alle Fragen lassen nie lange auf sich warten. Durch die Kooperation mit Schiffsmakler Goliath hat man auch hier einen starken und renommierten Partner an seiner Seite. Wir fühlen uns hier sehr gut aufgehoben.

    R. Wobker